Wat is licht?

Licht is de basis van ons bestaan. We zijn in leven dankzij zonlicht. Ons eten groeit met behulp van zonlicht en kleuren kunnen we waarnemen door het licht dat erop valt.

 

Fritz Albert Popp, professor aan de universiteit van Kaiserslautern in Duitsland, heeft onderzoek gedaan naar lichtdeeltjes. Uit zijn onderzoek blijkt dat alle levende cellen licht kunnen opnemen en afgeven. Deze lichtdeeltjes noemt hij biofotonen, samen vormen ze het biofotonenveld. Zo kunnen de cellen onderling met elkaar communiceren. Via licht dragen ze informatie aan elkaar over. Ons lichaam is voortdurend bezig om boodschappen te zenden en ontvangen, om goed te kunnen functioneren.

Zonder deze lichtdeeltjes en levenskracht, kan er niets tot leven komen. Biofotonen zijn in verschillende mate aanwezig in alle levende vormen. In hoeverre ze aanwezig zijn en welke kwaliteit ze hebben, bepalen mede de vitaliteit van een levend organisme en dus ook van de mens.

De biofotonen van een gezond persoon, verschillen met die van een ziek persoon. Bij een gezond persoon is er een goede samenhang en balans in het biofotonenveld en is er een goede voorraad van. Als er een hoge mate van orde aanwezig is, ook wel coherentie genoemd, werkt alles samen als één geheel. Coherentie zorgt ervoor dat de communicatie tussen de cellen goed verloopt en dat alle onderdelen op de meest optimale manier samenwerken.

Hoe meer lichtenergie je lichaam kan opslaan, hoe krachtiger het biofotonenveld wordt en des te meer energie is er om alle processen goed te laten verlopen. Dit verbetert je weerstand en versterkt je zelfherstellend vermogen. Wij geloven in de kracht van licht en dat het ons op een natuurlijke wijze kan ondersteunen naar een vitaal en gelukkig leven. 

Wij adviseren hiervoor de producten van LifeWave. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op! 

De informatie komt gedeeltelijk uit het boek: Biofotonen, bron van energie en levenslicht van Yvonne Sangen en Karin Tazelaar.